Heb jij de essentie van mijn boek al in je mailbox ontvangen? En kun je jouw antwoord op de eerste vraag nog herinneren? Ik ben benieuwd welk antwoord jij jezelf nu geeft en of je het antwoord durft te delen. De vraag die jij jezelf (nogmaals) kunt stellen luidt:

 “Ben ik op dit moment in staat om mijn eigen (bewust of onbewust gecreëerde) werkelijkheid volledig te accepteren, zonder ook maar één enkel excuus te gebruiken?”

Als jij jouw antwoord met mij wilt delen, dan beloof ik jou dat ik z.s.m. zal reageren. Ik wens je heel veel succes met het beantwoorden van bovengenoemde vraag!

P.S.: Als je ook de overige twee vragen wilt ontvangen, dan kun je deze aanvragen via deze link.

Hartelijke groet,
René Bussink
www.renesans.nl

Moed

Klik op de afbeelding en ontvang via BetaalSociaal mijn E-boek gratis.