Als coach heb ik regelmatig boeiende gesprekken met mensen die graag een duurzame verandering willen bewerkstelligen in hun leven. Dus een verandering die hun leven voorgoed verbetert. Tijdens deze gesprekken komt meestal de vraag voorbij of ik ze kan vertellen wat dé sleutel tot geluk en succes is.

De zoektocht naar het antwoord

Een universeel antwoord?

Deze vraag heb ik mezelf de afgelopen jaren ook zeer regelmatig gesteld en ik vermoed dat degene die voor iedereen het antwoord op deze vraag zou weten, geen enkele privacy meer zou hebben. Waarom? Omdat de mensen dan rijen dik zouden staan te wachten om het alles bevrijdende antwoord uit de mond van deze persoon te horen. Alle goeroes ten spijt lijkt het zo te zijn, dat het antwoord dat een ander geeft op onze levensvragen, nooit echt bevredigend is.

Mijn eigen bewustwordingsproces

Op basis van bovenstaande ben ik me zelf gaan verdiepen in deze essentiële levensvraag. Want als een ander het alles bevredigende antwoord niet kan geven op mijn levensvragen, wie kan dat dan wel? Toen ik me verder verdiepte in deze vraag, kwam het antwoord eigenlijk vanzelf. Hoe dit bewustwordingsproces is verlopen heb ik verwoord in mijn boek ‘Ieder-Eén is Al-Eén’.

Uitnodiging om mijn verhaal te lezen

Lees mijn boek

Als je benieuwd bent naar mijn verhaal, dan nodig ik je van harte uit om mijn boek te lezen. Vanzelfsprekend wil ik je mijn verhaal ook met alle liefde persoonlijk laten ervaren tijdens een coachingsgesprek. Plan in dat geval vrijblijvend een gratis adviesgesprek om nader kennis te maken. Als waardering ontvang je (ongeacht of je nu wel of niet besluit een coachingstraject in te gaan) gratis een gesigneerd exemplaar van mijn boek.

Hartelijke groet,
René Bussink
www.renesans.nl

De sleutel tot succes

Klik op de afbeelding en ontvang via BetaalSociaal mijn E-boek gratis.