Wat is een ontwikkeladvies?

Ben jij 45+ en heb jij tenminste 12 uur per week betaald werk (in loondienst of als Zelfstandig Professional)? Dan voldoe je in de meeste gevallen aan de criteria om een gratis ontwikkeladvies ter waarde van 600 euro te ontvangen.

Het doel van het ontwikkeladvies is dat jij als 45-plusser wordt gestimuleerd om de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen, zodat je beter voorbereid bent op de wijze waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière.

Waarom een ontwikkeladvies?

Het gaat erom dat je actief gaat nadenken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. Het ontwikkeladvies helpt hierbij doordat het jou inzicht geeft in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Wat levert een ontwikkeladvies op?

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Wie komt in aanmerking?

Het ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of niveau en is ook geldig voor ZZP’ers.

Vanuit mijn persoonlijke ambities en ervaring focus ik me specifiek op hoogopgeleide en ambitieuze (zelfstandige) professionals.

Ben jij klaar voor jouw toekomst?

Ben jij dit en wil jij werk maken van jouw toekomst? Maak dan jouw interesse kenbaar via deze link, of stuur een berichtje. Ik vertel je dan graag of ik ook voor jou(*) van waarde kan zijn.

Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten.

Met ontwikkelende groet,

René Bussink