Voel jij dat je iets mist?

In mijn coachpraktijk ontmoet ik regelmatig professionals die ‘iets missen’. Vaak zijn het (bijzonder) intelligente mensen die hun hele leven keihard hebben gewerkt. Vaak ook best met (enige) passie en plezier, maar wel altijd met een stille verwachting dat er iets mooiers gloort achter de horizon. Iets dat alleen kan worden bereikt als er eerst aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Eerst nog een (extra) diploma halen en nog een beetje meer ervaring opdoen. Dan nog even wachten tot ‘die en die’ vertrekt. Dan nog even wachten totdat de crisis voorbij is, dan nog even de nieuwe directeur overtuigen en als het dan eindelijk zo ver is, dan … word je opeens gepasseerd, komt je functie te vervallen, gaat het bedrijf failliet, of jouw lichaam zegt ‘stop!’.

Neem jij zelf de regie?

Als je van de eerste schrik bent bekomen, realiseer je je opeens dat je jaren aan het lijntje bent gehouden! Of beter gezegd, realiseer jij je dat jij je jaren aan het lijntje hebt laten houden. Het kan overigens nog wel eventjes duren voordat je dit laatste realiseert. Maar aangezien je nu dit bericht leest, verwacht ik dat jij voor jezelf hebt besloten dat het nu tijd is om zélf de regie over jouw leven te herpakken.

Wil je hierover eens vrijblijvend van gedachten wisselen, dan nodig ik jou van harte uit voor een gratis adviesgesprek.

P.S.: Je bent ook van harte welkom als je boventallig ben verklaard, werkloos bent geworden of als je ‘gewoon’ eens wilt onderzoeken wat jouw talenten en ambities zijn en hoe je deze in je (nieuwe) baan kunt inzetten.

Vind je dit interessant, bel (06 – 57 96 30 35) of mail (rene.bussink@renesans.nl) met dan gerust.

Ik zie er naar uit om je te ont-moeten.

Hartelijke groet,

René Bussink

renesans-carrierecoaching-en-advies