Vraagt iemand jou wel eens hoe het met jouw zaak gaat? Als jij een eigen bedrijf hebt of als je rondloopt met het idee om voor jezelf te gaan werken, dan zul je deze vraag vast al wel eens hebben gekregen. Sommigen zullen oprecht geïnteresseerd zijn, maar vaak is het niet eenvoudig om met iemand van gedachten te wisselen over vragen die jou als ondernemer bezighouden. Meestal eindigt een gesprek over jouw zaak dan ook vrij snel of je krijgt goed bedoelde adviezen van iemand die zelf geen ondernemer is.

Maar waar kun je dan wel met je vragen terecht?

Sinds kort heeft Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland groen licht gegeven voor de Startversneller. De Startversneller wordt uitgevoerd door ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Het doel van de Startversneller is om de kans op succesvolle marktintroducties van Gelderse ondernemers te vergroten. Je kunt daarbij gebruik maken van een coach.

Wat is de gedachte achter de Startversneller?

Gedeputeerde Michiel Scheffer formuleert het als volgt: ‘De Startversneller is er voor ondernemers met ambitie. Te weinig starters weten hun innovaties succesvol op de markt te brengen. Door hun ondernemersvaardigheden te verbeteren verhogen we de slagingskans van deze bedrijven. Zo maken we samen werk van innovatie in Gelderland’.

Wat is de Startversneller?

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Door middel van coaching kun je je ondernemersvaardigheden verder ontwikkelen. Als deelnemer wordt je tevens geattendeerd op interessante bijeenkomsten en kun je je netwerk uitbreiden doordat je in contact komt met organisaties en personen die je kunnen helpen bij de groei van je onderneming.

Voor wie is de Startversneller?

Startende ondernemers die maximaal 5 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een voucher van maximaal € 1.000 aanvragen. Deze voucher kun je ook gebruiken voor coaching. Voorwaarde is dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland.

Is de Startversneller iets voor jou?

Een coach kan jou helpen om jouw ambitie om te zetten in een succesvol bedrijf. Maar het is wel belangrijk dat er een klik is tussen jou en de coach. Als jij behoefte hebt aan een coach met veel praktische ervaring, dan nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we of er een klik is en welke ondersteuning voor jou het meest waardevol is.

Ook als uit ons gesprek blijkt dat er geen klik is, of als je behoefte hebt aan andere expertise, dan help ik graag verder bij het vinden van de juiste coach voor jou. Vindt je dit interessant, bel (06 – 57 96 30 35) of mail (rene.bussink@renesans.nl) met dan gerust.

Ik zie er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Met ondernemende groet,

René Bussink

renesans-carrierecoaching-en-advies