De kracht van een levensvraag

Het is nu ruim 7 jaar geleden. Ik was destijds op vakantie en terwijl ik een boek zat te lezen over inspiratie, kreeg ik opeens een ingeving. Ik werd me er opeens van bewust dat ieder mens ten diepste wordt gedreven door een universele levensvraag. En deze levensvraag luidt: “Wie ben ik écht en hoe kan ik het verschil maken?”

Luister jij naar je ego of naar je ziel?

Deze ingeving was voor mij het moment dat ik besloot om een boek te schrijven en gelijktijdig met dit besluit werd ook de datum duidelijk waarop ik dit boek zou uitgeven. Deze datum is 21-12-2012. Op deze datum eindigde een grote cyclus van de Maya-kalender en begon er een nieuwe cyclus. We zijn op deze datum van het Vissen-tijdperk van het Aquarius-tijdperk gegaan. Het gevolg hiervan is dat de focus verschuift van materieel / ego gedreven naar  spiritueel / ziel gedreven. Steeds meer mensen worden zich ervan bewust wie (en wat) ze werkelijk zijn. En dit wordt zichtbaar doordat steeds meer mensen er bewust voor kiezen om eerlijker, opener en zonder angsten te leven.

Durf jij het verschil te maken?

Ook zijn steeds meer mensen zich ervan bewust dat de energie verandert. Dat de energie op wereldschaal de laatste jaren behoorlijk verandert is wel zichtbaar, maar in onze directe omgeving lijkt het meeste nog bij het oude te blijven. Dit is echter maar schijn. En als je écht eerlijk naar jezelf (en jouw omgeving) durft te kijken, dan weet je dat ook. Want het gaat er in deze tijd om dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt. Dat je uit je eigen schaduw durft te treden en bereid bent om jezelf in alle jouw grootsheid en al jouw nietigheid te aanschouwen. Ik weet dat dit best eng is (ook uit eigen ervaring), maar uiteindelijk heb je geen keus. Of je nu wilt of niet, deze verandering valt niet te stoppen. En daarom nodig ik jou van harte uit om de energie die je nu nog besteedt aan het aan de handrem trekken te besteden aan het creëren van een leven waarin jij écht het verschil kunt maken.

 

Hoe geef je dit concreet vorm?

Misschien vind jij ook wel dat dit allemaal plausibel klinkt, maar het gaat er natuurlijk om hoe je hier concreet handen en voeten aan kunt geven. Einstein verwoorde het mooi toen hij (vrij vertaald) zei dat je de werkelijkheid die je hebt gecreëerd niet met dezelfde gedachten ongedaan kunt maken. Kortom, wil je dat jouw werkelijkheid verandert, dan zul je eerst jouw gedachten moeten veranderen.

Wil jij meer inzicht in je-Zelf?

Maar je gedachten veranderen gaat niet vanzelf. Voordat je dit kunt doen, zul je eerst verbinding moeten maken met je-Zelf, of anders verwoord, je Ziel. Helaas hebben velen van ons nooit geleerd hoe ze dit kunnen doen. Om jou hierbij te helpen, heb ik voor jou een aantal vragen geformuleerd die jou inzicht kunnen geven in je-Zelf. Wil je hiermee aan de slag? Klik dan hier en ontvang gratis drie vragen in jouw mailbox die je helpen om inzicht te krijgen in je-Zelf, zodat je het geheim van gelukkig zijn in je-Zelf kunt ontdekken.

Wil jij gelukkig zijn?

Ieder mens wil gelukkig zijn, maar door alleen deze blog te lezen verandert er in essentie niets. Gelukkig zijn vraagt om inzicht in je-Zelf. En daarvoor moet je met je-Zelf aan de slag. Dit betekent niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. Sterker nog, jezelf ontwikkelen gaat sneller als iemand die hier veel ervaring mee heeft je helpt en ondersteunt. Daarom bied ik je aan om het samen te doen. Niet alleen door jou te laten ervaren dát het werkt, maar vooral door jou te leren hóe het werkt.

Wat levert inzicht in je-Zelf jou op?

Het resultaat is dat jij je-Zelf beter leert kennen en inzicht krijgt wat je-Zelf écht wil. En door het daadwerkelijk te doen zul je stap voor stap ontdekken wie jij écht bent, zodat je het leven kunt creëren waarmee jij écht het verschil kunt maken, zowel voor jezelf als voor jouw omgeving.

Wil jij dit ook? Dan is nu het mooiste moment om je aan te melden voor een gratis adviesgesprek.

Ik zie er naar uit om je te ont-moeten.

Hartelijke groet,

René Bussink