Recent had ik een inspirerend gesprek met een verhalenverteller die, zoals het woord al zegt ‘verhalen vertelt’. Nu weet je ongetwijfeld uit de vorige berichten dat ik een boek heb geschreven, waarin ik mijn bewustwordingsproces heb verwoord.

Doel van het boek

Met het boek wil ik mensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling een handreiking doen, zodat ze op basis van de inhoud van het boek zelf kunnen bepalen of ze zich herkennen in mijn verhaal en of het voldoende aanspreekt om op basis daarvan zelf (of gezamenlijk) aan de slag te gaan.

Het boek in beelden

Essentie in beelden

Het is al met al geen dik boek, ‘slechts’ een kleine 20.000 woorden, maar desondanks een behoorlijke hoeveelheid tekst, als je even snel wilt scannen of mijn verhaal jou aanspreekt. Deze verhalenverteller nodigde mij uit om de essentie van mijn boek te verbeelden in een presentatie.

Presentatie met pakkende beelden

En dan niet een powerpointpresentatie met heel veel tekst, maar juist een presentatie met pakkende beelden en weinig tekst. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en het resultaat wil ik graag met je delen. De presentatie kun je bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Vanzelfsprekend ben ik benieuwd of deze presentatie jou aanspreekt. Wil je feedback geven, stuur dan jouw reactie reactie via mijn website of een mail naar info@renesans.nl

Alvast bedankt voor jouw reactie.

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Je kunt mijn boek gratis downloaden als je via deze link meedoet aan een mini-enquête.