Met diverse mensen, die mijn blogberichten of mijn boek ‘Ieder-Eén is Al-Eén’ hebben gelezen, heb ik wel eens mailcontact. In mijn blogberichten staat in de afbeelding de tekst: ‘Een Mindshift op Zielsnivo’.  Regelmatig krijg ik de vraag wat ik hiermee bedoel. Nu heb ik als coach direct de neiging om de vraagsteller te vragen wat het voor hem of haar betekent.

Maar omdat ik deze vraag toch regelmatig krijg lijkt mij het goed dat ik in mijn woorden vertel wat ik met de tekst: ‘Een Mindshift op Zielsnivo’ bedoel en hoe het ontstaat. Een ‘Mindshift op Zielsnivo’ ontstaat doordat je als mens er elke dag opnieuw voor kiest om, zowel in gedachten, in woorden als in daden niets of niemand (ook jezelf niet) te veroordelen, waardoor je geleidelijk ‘Al-Eén-Bewustzijn’ ervaart en uitstraalt.

En naar mate meer individuen een ‘Mindshift op Zielsnivo’ incarneren (is volledig accepteren en integreren) wordt wereldwijd de transformatie op gang gebracht van bewustzijn naar ‘Al-Eén-Bewustzijn’. Gaandeweg heeft dit proces tot gevolg dat de tijdsvertraging tussen ‘gedachten, woorden en daden’ en hoe dit in de werkelijkheid wordt gecreëerd steeds kleiner wordt.

Hoe je een ‘Mindshift op Zielsnivo’ kunt incarneren heb ik verwoord in mijn boek. En mensen die er ook echt mee aan de slag willen, coach ik vanuit mijn bedrijf RenesanS.

Het eindelijke doel voor een ieder (of anders gezegd: Ieder-Eén) is helder, namelijk: Het beste uit je-Zelf halen (ten gunste van jezelf én anderen)! Op de vraag of jij ook hiervoor zou moeten kiezen, kan ik maar één antwoord geven: Dat is jouw keuze! Ik wens je veel wijsheid toe, maar mocht je nog twijfelen, dan is dit misschien wel een goed moment om mijn boek te lezen.

Hartelijke groet,
René Bussink

Coach en Sparringpartner voor mensen die de moed hebben om zichzelf te zijn