Coach voor Directeuren en Managers

Download mijn gratis E-boek

Goed dat je hier bent, ook al vraag je jezelf misschien hardop af wat je hier eigenlijk doet. Je bent op zoek naar ‘iemand die jou begrijpt en kan helpen’, maar tegelijkertijd ook niet. Want hoe kan iemand die jou niet eens kent voor jou van waarde zijn?

Coach

Voor Directeuren, Ondernemers en Managers

w

Sparringpartner

Voor Directeuren, ondernemers en Managers

Online Coaching

Voor Directeuren, ondernemers en Managers

Vind jouw ‘waarom’ en creëer het leven waar je blij van wordt.

Ik begrijp wat je zegt en juist daarom nodig ik jou van harte uit om nog even verder te lezen. Want ook al hebben we elkaar nog niet ontmoet, de kans is groot dat jij een hele sterke drive hebt om het verschil te maken en jouw wereld mooier te maken. Je wilt ertoe doen en écht van waarde zijn. Ja, toch?

Gefeliciteerd, want dat is een prachtige ambitie. Tegelijkertijd heb je ook ervaren dat het niet effectief is als het waarmaken van jouw ambitie ten koste gaat van alles wat jou dierbaar is. Toch ga je door. Tuurlijk ga je door, want je bent geen opgever. Eerder het tegenovergestelde. Je bent ambitieus en gedreven en zeker niet dom. Al vraag je je soms wel hardop af wie er nu gek is?

Het probleem oplossen

Maar als je écht eerlijk bent naar jezelf, dan wéét je dat je zelf iets zult moeten doen om de huidige situatie te veranderen. Waarschijnlijk ben je hier ook al een hele tijd mee bezig en ik vermoed dat je er behoorlijk van baalt dat het probleem zich maar niet oplost.

Einstein

Einstein verwoorde dit dilemma prachtig door het volgende te zeggen: “Problemen die je nu ervaart kun je niet oplossen op hetzelfde niveau van denken dat deze problemen heeft veroorzaakt.”

Herken je wat je zojuist hebt gelezen? Dan nodig ik jou van harte uit om voorgoed met dit probleem af te rekenen. Ook al begrijp ik dat het lastig kan zijn om de eerste stap te zetten.

In cirkeltjes ronddraaien

Het heeft mij destijds ook de nodige moeite gekost, maar ik ben superblij dat ik het toch heb gedaan. Want ik voelde aan alles dat ik niet het leven leefde waar ik écht blij van werd. Desondanks lukte het me maar niet om de vinger op de zere plek te leggen. Of beter gezegd; Ik had mijn ‘waarom’ nog niet helder, waardoor ik cirkeltjes bleef ronddraaien.

Het ‘waarom’ ontdekken

Het ontdekken van je ‘waarom’ kan je alleen doen, maar uit eigen ervaring en uit de verhalen van mijn coachees, weet ik dat dit onnodig lang duurt en in de meeste gevallen levert het ook nog eens heel veel frustratie op. Sterker nog, in de meeste gevallen lukt het gewoon niet. Hoe hard je ook werkt.

Uitnodiging

Daarom nodig ik je uit om het samen te doen. Dat we samen aan de slag gaan. Dat ik jou ondersteun om jouw ‘waarom’ helder te krijgen tijdens onze (online) coachgesprekken.

Gesprek

Dit is wat ik tijdens de (online) coachgesprekken doe: “Ik luister aandachtig naar jouw verhaal en stel vragen die je niet verwacht. Ik ben aanwezig in het moment en maak je bewust van jouw gevoelens en gedachten.

Tevens laat ik je zien en ervaren ‘waarom’ je onbewust ‘de verkeerde’ afslag neemt en steeds weer uitkomt op de plek waar je juist niet naartoe wilt.

Bijzondere oefeningen

Ik laat je ervaren, mede dankzij de bijzondere oefeningen hoe je het nemen van de ‘verkeerde afslag’ kunt voorkomen, zodat je, stap voor stap het leven gaat creëren waarin jij het verschil maakt en jouw wereld mooier maakt.

Als jij er klaar voor bent, dan ben ik graag voor jou van waarde. Niet alleen door jou te laten ervaren dát het werkt, maar vooral door jou te leren hóe het werkt.

Het resultaat

Het resultaat is dat jij jezelf écht leert kennen, zodat je heel bewust durft te kiezen om zelf ook het verschil te maken. Je gaat ‘opeens’ ervaren dat jij jezelf begrijpt en als gevolg hiervan zullen anderen jou ook gaan begrijpen.

Hierdoor ontdek je waarmee jij écht van waarde kunt zijn (voor jezelf en jouw omgeving). Wil jij dit ook en ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten? Plan dan een gesprek en ik vertel je meer.

Enkele reacties van professionals die ik als coach heb mogen helpen