Gratis e-boek downloaden

Download het gratis E-boek

 

Heb jij regelmatig het gevoel dat iets jouw groei belemmert? En lukt het jou maar niet om de vinger op de zere plek te leggen?

Download dan nu gratis het E-boek en zet direct de eerste stap om dit probleem voorgoed op te lossen, zodat jij straks wél het succes behaalt waar je diep van binnen écht naar verlangt, zónder nog harder te hoeven werken.

E-boek gratis downloaden

P.S.: Wil je ook (het voorwoord uit) mijn boek lezen?

Lees het voorwoord hier:

Er was eens…
dit zijn de eerste drie woorden waarmee de meeste sprookjes beginnen. Ook dit boek is een sprookje. Mijn sprookje. Een sprookje waarin ik als kind al geloofde en waar ik nog steeds in geloof. In de tussentijd verwachtte ik dat iemand me zou komen vertellen dat het sprookje was afgelopen.

Tot op heden is dat niet gebeurd, althans degene die mij het meest heeft doen twijfelen was ik zelf. Keer op keer was er wel weer een gedachte of emotie die zo overtuigend was dat mijn zelfvertrouwen het onderspit moest delven. Dat dit boek er nu dan toch is, betekent dat mijn zelfvertrouwen het heeft gewonnen van mijn ego. Ook al grijpt de angst me soms nog bij de keel en roept m’n ego dreigend dat ik niet goed bij m’n hoofd ben.

Met dit boek heb ik mijn ego duidelijk gemaakt dat ik zijn kwaliteiten bijzonder waardeer. Dat ik dankbaar ben voor de diensten die het mij heeft bewezen op mijn pad naar ‘verlichting’. En dat ik zijn diensten nu nog meer kan waarderen, omdat mijn ego bereid is om zich volledig in dienst te stellen van mijn zielswens. Hiervoor zijn slechts twee redenen. Ten eerste omdat ik volledig inzicht heb gekregen in mijn zielswens. Ten tweede omdat ik heb besloten om met ‘het inzicht’ aan de slag te gaan. Mijn bewustwordingsproces is in dit boek beschreven ‘.…en ze leefden nog lang en gelukkig.’

Toch?
Maar wacht eens even! Waarom lees jij dit boek? Heeft je lichaam je een halt toegeroepen? Of heeft een andere situatie je gedwongen om te stoppen? Zit je klem en stel je jezelf regelmatig de vraag: “Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?” Of word je regelmatig gehinderd door een knagend gevoel of een innerlijke stem die je niet meer kunt of wilt negeren?

Of heb je misschien het gevoel dat je steeds verder van jezelf verwijderd raakt? Of het idee dat alles je gewoon overkomt en dat je geen enkele invloed hebt op je eigen leven? Ben je misschien ontevreden over je bestaan, ook al heb je eigenlijk niets te klagen? Misschien wil je gewoon gelukkig zijn, maar heb je geen idee hoe je deze verandering in je leven kunt realiseren?

Als je één of meerdere van bovenstaande vragen bevestigend beantwoordt en als je er in je dagelijkse leven regelmatig mee wordt geconfronteerd, biedt dit boek jou wellicht een handvat om je leven vanaf nu echt te veranderen. Het heeft de intentie jou inzicht te geven of misschien wel ‘het inzicht’, zodat ook jij ontdekt wat en wie je ten diepste bent.

Ik wens jou heel veel plezier en succes toe met het ontdekken en (be)leven van jouw zielswens.

Bestel het boek als pdf via deze link, nu voor slechts € 4,95.

Je kunt natuurlijk ook een fysiek exemplaar of E-boek voor je E-reader bestellen.

Klik hier om een fysiek exemplaar te bestellen (€ 20,95).
Klik hier om een E-boek exemplaar te bestellen (€ 15,95).