Coach voor coaches en therapeuten

Download mijn gratis E-boek

Ben jij een loopbaancoach of therapeut en loop je soms zelf vast? Als creatiecoach help ik jou (of jouw cliënten) om (onbewuste) emotionele belemmeringen op te lossen, zodat de vicieuze cirkel kan worden doorbroken.

Coach

Voor loopbaancoaches en therapeuten (en hun cliënten)

Emotiecoaching

Helpt bij het oplossen van (onbewuste) emotionele belemmeringen

Creatiecoach

Gecertificeerd creatiecoach op basis van de creatiespiraal

Durf jij als loopbaancoach of therapeut zelf om hulp te vragen?

Als toegewijde loopbaancoach of therapeut is het jouw passie om anderen te helpen.

Dat is natuurlijk supermooi, maar desondanks kan het voorkomen dat je tegen ogenschijnlijk onoplosbare problemen aanloopt. Dit ‘probleem’ kan zich zowel bij jezelf als bij je coachee voordoen.

Vaak blijkt dat (onbewuste) emotionele belemmeringen hiervan de oorzaak zijn. Het lukt dan niet meer om verder te komen (hoe hard je ook je best doet) en het lijkt dan alsof jij (en/of jouw coachee) in cirkeltjes ronddraaien.

In één gesprek de vinger op de zere plek

Als jij dit bij jezelf of bij een coachee herkent, dan kan het helpen om hiervoor een externe deskundige in te schakelen, die jou helpt om deze (onbewuste) emotionele belemmeringen op te lossen.

Als gecertificeerd creatiecoach (emotiecoach op basis van de creatiespiraal) help ik jou als loopbaanprofessional (of jouw coachee) graag verder om de vicieuze cirkel te doorbreken.

Plan een gesprek

Dus of je nu zelf worstelt met bepaalde kwesties of merkt dat je coachees vastlopen, aarzel niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen en dan vertel ik je graag meer over mijn aanpak.

Geïnteresseerd? Plan dan een afspraak in mijn online agenda.

Ben jij loopbaancoach of therapeut?

Ben jij loopbaancoach of therapeut?

Voor loopbaancoaches en therapeuten (en hun cliënten) ten behoeve van het oplossen van (onbewuste) emotionele belemmeringen. Ben jij loopbaancoach of therapeut, lees dan vooral verder over mijn bijzondere methodiek en plan een afspraak.

Emozioni Naturali - René Bussink

Het beste voor de ander en (als het goed is) óók voor jezelf

Als coach of therapeut heb jij er bewust voor gekozen om andere mensen te helpen en dat is geweldig. Je geniet van jouw werk en de kans dat jij dit werk alleen doet om er veel geld mee te verdienen is nihil.

Je wilt het beste voor de ander en (als het goed is) óók het beste voor jezelf. Een nobel streven, maar toch wringt het soms. Want ook al heb je het beste met de ander voor, toch komt het wel eens voor dat het niet lekker loopt. Bij jezelf of bij jouw coachee. Dat is heel normaal, want naast professional zijn we bovenal ook mens. En ieder mens heeft soms even een frisse blik of een duwtje in de rug nodig. Niets om je voor te schamen. Al hebben we soms wel de neiging om dit te doen. Jij bent immers de professional.

Hulp inschakelen

De echte kracht zit erin om te weten dat het tijd is om de hulp van een ander in te schakelen. Dit kan betekenen dat je zelf op zoek gaat naar een coach die jou verder kan helpen met het oplossen van bepaalde issues waar je mee worstelt. Of dat je bepaalde thema’s herkent bij jouw coachees waardoor het niet lukt om jouw coachee verder te helpen.

Emotionele belemmering

Het is supermooi als je dit herkent en erkent dat hulp vragen het juiste is om te doen. Maar waar vind je nu de juiste ondersteuning voor jouw (coach)vraag of van jouw coachee?
In mijn coachpraktijk heb ik ervaren dat heel veel ‘problemen’ worden veroorzaakt door een (onbewuste) emotionele belemmering en dat goed bedoelde adviezen niet effectief zijn zolang deze emotionele belemmering niet wordt opgelost. Dit heb ik zelf ook ervaren.

Krachtige en effectieve methode

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een effectieve methode en nadat ik deze had gevonden, heb ik me hierin gespecialiseerd. Dankzij deze methode heb ik (nu alweer ruim 10 jaar geleden) het besluit durven te nemen om mijn goed betaalde loondienstbaan als directeur bij een adviesburo in te ruilen voor een carrière als zelfstandig coach. En sindsdien pas ik deze methode bijna dagelijks toe. Niet alleen bij de begeleiding van de coachees in mijn coachpraktijk, maar ook nog steeds voor mezelf.
Deze methode is zó krachtig en effectief dat ik hiermee ook andere coaches en therapeuten (en/of hun cliënten) verder kan helpen.

Snel opgelost

Afhankelijk van de belemmering kan deze soms al worden opgelost in één enkele (1 op 1) coachsessie van 2 uren. Om de belemmering voorgoed op te lossen, zijn vaak meerdere coachsessies nodig, maar in bijna alle gevallen zijn de ervaringen na 1 coachsessie al opvallend positief.

Dus heb jij als coach of therapeut het gevoel dat steeds tegen dezelfde issues aanloopt bij jezelf of bij jouw cliënten, schroom dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik jou dan wat de methode inhoudt en wat ik voor jou kan betekenen.

Ik wens jou (en/of jouw cliënten) heel veel wijsheid en moed toe, want dat is vaak precies wat je nodig hebt, om de eerste stap te zetten richting een leven waar je écht blij van wordt.

Enkele reacties van professionals die ik als coach heb mogen helpen