FNV de Vakbeweging

Dreigt jouw baan (in de toekomst) te verdwijnen?

Dreigt jouw baan (in de toekomst) te verdwijnen? Of is er op dit moment geen vraag (meer) naar mensen met jouw opleiding en ervaring? Of zit je op de verkeerde plek en verwacht je binnen afzienbare tijd uit te vallen?

N

Gratis loopbaangebeleiding

Kostenloze begeleiding voor werkzoekenden in diverse situaties en behoeften.

Subsidie beschikbaar

Financiële ondersteuning voor begeleiding in werkzoekprocessen en loopbaantrajecten.

Ongeacht jouw situatie

Trajecten beschikbaar voor diverse werkgerelateerde omstandigheden en achtergronden.

Er is subsidie beschikbaar!

Er is nu subsidie beschikbaar om mensen hiermee te helpen. Of je nu een baan hebt en werkloos dreigt te worden, of je nu zelfstandig bent en dat ook het liefst wil blijven of dat je liever terug wilt in loondienst, of je nu recht hebt op een uitkering of niet, of als je (al jaren) niet hebt gewerkt, maar dat wel (weer) graag zou willen.

Het maakt bijna(*) niet uit welke situatie voor jou geldt, als jij hulp kunt gebruiken om (weer) aan het werk te komen, of hulp kunt gebruiken bij het vinden van werk dat wél bij je past, dan nodig ik je van harte uit om jouw interesse kenbaar te maken, want als trajectadviseur (namens het FNV) help ik jou graag verder.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je aan en dan bespreken we samen of ik (of een andere trajectadviseur) ook iets voor jou kan betekenen.

(*): Mocht je onverhoopt niet voor deze subsidie in aanmerking komen, dan hoor je dat natuurlijk ook. In ieder geval is het aanmelden gratis, dus wacht niet langer als jij werk van jouw werk wilt maken!

    Let op: je wordt naar de website van De Vakbeweging omgeleid. Daar kun jij het aanmeldformulier invullen.

    FNV de Vakbeweging
    De Vakbeweging - meer dan 10000 deelnemers