Online Life-Coaching

Download mijn gratis E-boek

Online Life-Coaching

Wil jij ontdekken wie en wat jij ten diepste bent, zodat jij het leven kunt creëren waar jij écht blij van wordt? Ga dan aan de slag met het unieke RestartYourLife-coachprogramma.

Online Coachprogramma

Mijn unieke online coachprogramma, inclusief (online) coachgesprekken, is ontworpen om zelfbewuste professionals te helpen bij het definiëren van hun ‘waarom’.

Bijzondere oefeningen

Zelfontdekking door oefeningen en opdrachten. Doorbreek patronen, creëer betekenisvol leven en draag bij aan positieve verandering in jouw wereld.

Het resultaat

Je leert jezelf beter kennen en durft bewustere keuzes te maken, waardoor anderen jou ook beter zullen begrijpen en je ontdekt waarin je echt van waarde kunt zijn voor jezelf en je omgeving.

Wie een waarom heeft, kan iedere hoe verdragen

Als lifecoach voor zelfbewuste professionals heb ik een uniek online coachprogramma ontwikkeld (al dan niet in combinatie met (online) coachgesprekken) om jou te ondersteunen bij het helder krijgen van jouw ‘waarom’.

Ik neem je stap voor stap mee op reis naar jezelf, zodat jij ontdekt wie en wat jij ten diepste bent, zodat jij het leven kunt creëren waarin jij, helemaal als jezelf, het verschil kunt maken in jouw leven en van iedereen die jou dierbaar is.

Een eerste stap zetten

Als jij dit bij jezelf of bij een coachee herkent, dan kan het helpen om hiervoor een externe deskundige in te schakelen, die jou helpt om deze (onbewuste) emotionele belemmeringen op te lossen.

Als gecertificeerd creatiecoach (emotiecoach op basis van de creatiespiraal) help ik jou als loopbaanprofessional (of jouw coachee) graag verder om de vicieuze cirkel te doorbreken.

Resultaat

Dus of je nu zelf worstelt met bepaalde kwesties of merkt dat je coachees vastlopen, aarzel niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen en dan vertel ik je graag meer over mijn aanpak.

Wil je hier meer over weten?

Plan zelf een gesprek en ik vertel je graag meer.

Of stuur een E-mail en ik neem contact met jou op.

Lifecoach voor zelfbewuste professionals

Lifecoach voor zelfbewuste professionals

Voor zelfbewuste en ambitieuze professionals die op zoek zijn de zin van hun leven, heb ik een uniek (online) coachprogramma ontwikkeld. Je leert stap voor stap wie jij ten diepste bent en wat jij kunt doen om het leven te creëren waar je écht blij van wordt.

Emotiecoaching Renesans

Vind jouw ‘waarom’ en creëer het leven waar je écht gelukkig van wordt.

Wat goed dat je hier bent. Ik nodig jou van harte uit om nog even verder te lezen. Want ook al hebben we elkaar nog niet ontmoet, de kans is groot dat jij (net als ik) een hele sterke drive hebt om jouw wereld mooier te maken. Je wilt weten wat jij te doen hebt en daarmee écht van waarde zijn.

Gefeliciteerd met jouw ambitie

Wat mooi dat je zo’n prachtige ambitie hebt. Tegelijkertijd heb je ook ervaren dat het niet effectief is als het waarmaken van jouw ambitie ten koste gaat van jezelf en alles wat jou dierbaar is. Toch ga je door. Tuurlijk ga je door, want je bent geen opgever. Eerder het tegenovergestelde. Je bent ambitieus en gedreven en zeker niet dom. Al vraag je je soms wel hardop af wie er nu gek is?

Het probleem?

Als je écht eerlijk bent naar jezelf, dan wéét je dat je zelf iets zult moeten doen om de huidige situatie te veranderen. Waarschijnlijk ben je hier ook al een hele tijd mee bezig en ik vermoed dat je er behoorlijk van baalt dat het probleem zich maar niet oplost.

In cirkeltjes ronddraaien

Het heeft mij destijds heel veel moeite gekost om de vicieuze cirkel te doorbreken. Want ook al voelde ik aan alles dat ik niet het leven leefde waar ik écht blij van werd, desondanks lukte het me maar niet om de vinger op de zere plek te leggen, waardoor ik cirkeltjes bleef ronddraaien.

Jouw ‘waarom’ ontdekken

Dankzij een unieke coachmethodiek ontdekte ik hoe ik mijn ‘waarom’ kon ontdekken en sindsdien gebruik ik deze methodiek om ook anderen hiermee te helpen. Natuurlijk kun je het alleen doen, maar uit eigen ervaring en uit de verhalen van mijn coachees, weet ik dat dit onnodig lang duurt en in de meeste gevallen levert het ook nog eens heel veel frustratie op. Sterker nog, vaak lukt het niet. Hoe hard je ook je best doet.

Uitnodiging

Daarom nodig ik je uit om ervoor te kiezen om het anders te doen. Dat jij jezelf laat ondersteunen om jouw ‘waarom’ helder te krijgen, zodat jij ook het leven kunt creëren waar je écht blij van wordt. Om jou hierbij te helpen, heb ik een uniek online coachprogramma ontwikkeld: “RestartYourLife.”

Online?

Als jij hiervoor kiest, dan krijg je toegang tot mijn online coachprogramma waarin je stap voor stap en in jouw eigen tempo inzicht krijgt in jezelf, zodat je wéét wat jou uniek maakt en wat jij kunt doen om jouw droom waar te maken. Niet alleen door jou te laten ervaren dát het werkt, maar vooral door jou te leren hóe het werkt.

Bijzondere oefeningen

Dankzij de bijzondere oefeningen en opdrachten ga je jezelf steeds beter leren kennen en ga je ervaren wat er voor zorgt dat je (onbewust) in eindeloze cirkeltjes blijft ronddraaien. Tevens leer je hoe je dat kunt voorkomen, zodat je, stap voor stap het leven gaat creëren waarin jij, helemaal als jezelf, het verschil maakt en een bijdrage levert aan het mooier maken van jouw wereld.

Alleen of samen?

Je kunt de oefeningen en opdrachten in het online coachprogramma helemaal zelfstandig doen. De ervaring leert dat als je écht de diepte in wilt, het proces wordt versneld als we het samen doen. Als jij ervoor kiest om samen aan de slag te gaan, dan ben ik er tijdens de (online) coachgesprekken helemaal voor jou. Ik ben aanwezig in het moment en maak je bewust van jouw gevoelens en gedachten. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal en stel jou vragen die ervoor zorgen dat jouw kern wordt geraakt, waardoor je inziet wie en wat jij ten diepste bent. Tevens laat ik je ervaren wat er voor zorgt dat jij jezelf (onbewust) belemmert en laat jou zien hoe je dit voorgoed kunt oplossen.

Het resultaat

Het resultaat is dat jij jezelf écht leert kennen, zodat je heel bewust durft te kiezen om zelf ook het verschil te maken. Je gaat ‘opeens’ ervaren dat jij jezelf begrijpt en als gevolg hiervan zullen anderen jou ook gaan begrijpen. Hierdoor ontdek je waarmee jij écht van waarde kunt zijn (voor jezelf en jouw omgeving).

Afspraak plannen

Ben jij er klaar voor om het leven te creëren waar je écht blij van wordt? Plan dan gratis een gesprek.

 

Enkele reacties van professionals die ik als coach heb mogen helpen