Over mij

Is getekend: René Bussink

Over mij

Is getekend: René Bussink

Maak kennis met René Bussink

Dagelijks ben ik vol passie bezig met het begeleiden en coachen van zelfbewuste mensen die diep van binnen weten dat er (veel) meer in hen zit.  Ik help hen om ‘de taal van hun gevoel’ te begrijpen en te gebruiken, waardoor ze op een natuurlijke manier weer helemaal zichzelf kunnen worden. Dit stelt hen in staat om moeiteloos het verschil te maken in hun eigen leven en dat van anderen.

Mijn carriére
Mijn carrière begon in het bedrijfsleven en door (veel te) hard te werken werd ik manager en later directeur bij diverse advies- en ingenieursbureaus. Hoewel ik dus best succesvol was, had ik toch vaak het gevoel dat er iets ontbrak.

Zoektocht
Na een intensieve zoektocht ontdekte ik een coachmethodiek die mijn gevoel en verlangen inzichtelijk maakte. Dit leidde tot mijn carrièreswitch, en nu ben ik een coach voor ambitieuze en zelfbewuste professionals die niets liever willen dan ‘gewoon als zichzelf’ van waarde zijn. Ik gebruik een unieke coachmethodiek om hen te leren hoe ze met minder moeite en meer plezier de resultaten kunnen behalen waar ze écht naar verlangen.

 

Mijn missie
Mijn missie is dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt, wat de wereld mooier maakt. Ik help je te ontdekken waar je echt gelukkig van wordt, zodat je van maximale waarde kunt zijn voor jezelf en anderen. ‘RenesanS’ staat voor een ‘wedergeboorte’ samen met mij, zodat je daarna alleen (of beter gezegd ‘Al-Eén’) verder kunt.

Ervaringsdeskundige
Omdat ik het levenspad zelf heb bewandeld, begrijp ik de innerlijke strijd tussen zekerheid en vrijheid. Mijn doel is om jou te helpen je ‘waarom’ te vinden, zodat je de weg naar succes en geluk daadwerkelijk gaat bewandelen. Ik bied begeleiding, luister aandachtig naar jouw verhaal en stel onverwachte vragen om je bewust te maken van je emoties en gedachten.

Wil je een eerste stap zetten om dat knagende gevoel op te lossen?

Regelmatig het gevoel dat iets jouw groei belemmert? En lukt het jou maar niet om de vinger op de zere plek te leggen?

Download dan nu het gratis E-boek en zet direct een eerste stap om dit probleem voorgoed op te lossen, zodat jij straks wél succes behaalt waar je diep van binnen écht naar verlangt, zónder nog harder te hoeven werken.

“Deze 3 vragen kunnen jouw leven ook voorgoed veranderen”.

Gratis E-Boek - Rene Bussink

Wil je meer weten over het Online RestartYourLive-Coachprogramma?

Word de beste versie van jezelf met het RestartYourLife-Coachprogramma. Leer hoe je jouw ingebouwde navigatiesysteem kunt gebruiken om zelfbewust te kiezen en het verschil te maken. Ontdek hoe je jezelf en anderen beter kunt begrijpen en waarderen.

Volg online oefeningen en opdrachten en ga in gesprek met mij als ervaren coach. Lees hier meer over het online programma of plan een gratis online gesprek.

Recensies over mij op Trustoo