Zullen we samen een keer sparren?

Ben jij op zoek naar een ervaren coach & sparringpartner (met meer dan 25 jaar leidinggevende ervaring) en die onbevooroordeeld naar jouw verhaal luistert én die jou een stap verder helpt richting die krachtige persoonlijkheid (waarvan je weet dat die in jou schuilt), zodat je een veel betere manager, directeur of ondernemer zult worden?

Geef jouw gevoel dan (in ieder geval op dit moment) het voordeel van de twijfel en plan hieronder direct een gratis online gesprek in. Ik geloof oprecht dat je er geen spijt van zelf hebben.

René Bussink - Carrière- Coaching & Advies - Renesans

Plan zelf een online gesprek

Wat mag je van ons online gesprek verwachten?

Tijdens ons gesprek gaan we op zoek naar jouw belangrijkste belemmering (ook al ben jij je hiervan nog niet bewust). Mijn aandacht is volledig op jou gericht en alles waar jij mee worstelt mag ter sprake komen. Tevens is het mijn doel dat jij na afloop van het gesprek tenminste weet wat jij kunt doen om jouw belangrijkste belemmering(en) voorgoed op te lossen, zodat jij als mens en als professional weer écht van waarde kunt zijn.

Voor de beeldvorming vind je hieronder een aantal onderwerpen die ter sprake kunnen komen:

  • hoe jij kunt ontdekken wat jou onderscheidt, zodat je dáármee van grote waarde kunt zijn.
  • wat je kunt doen om te voorkomen dat jij jezelf nog langer onnodig belemmert.
  • welke aanpak bij jou past, zodat jij jouw leven / carrière snel een boost kunt geven.

Ben jij moedig genoeg om jezelf op dit moment een schop onder de kont te geven? Plan dan dit gratis online gesprek, zodat je niet onnodig lang blijft vastzitten. Ik weet zeker dat je een hele belangrijke stap zet richting het leven waar jij diep van binnen écht naar verlangt (zelfs als je nu nog niet weet wat dat dat precies is).

Zie je onverhoopt de agenda niet om de afspraak in te plannen, klik dan op deze link om de agenda te openen.
En zit er geen geschikte datum / tijdstip tussen, stuur me dan s.v.p. gerust een berichtje.