Herken jij jezelf?

Want het gaat er in het leven niet alleen om dat je jezelf vindt, maar dat je jezelf creëert. George B. Shaw

Herken jij jezelf?

  • Ben jij (volgens anderen) ‘succesvol’, maar ervaar je eigenlijk best veel stress?
  • Voel jij je al een tijdje niet meer gelukkig (op jouw werk), maar probeer je dat aan niemand te laten merken?
  • Zit je in een ‘uitzichtloze’ positie en vraag je je regelmatig af wat je daar eigenlijk nog doet?
  • Kijken anderen naar je op, maar ervaar je dat zelf niet (meer) zo?
  • Zit je voor je gevoel gevangen in alles wat je hebt opgebouwd en heb je geen idee hoe je kunt ontsnappen?
  • Ben je op ‘het verkeerde spoor’ beland en lijkt ‘overstappen’ geen optie, omdat je hele leven een afspiegeling is van jouw functie en heb je geen idee wat je nu écht wilt of kunt?

Als je één of meerdere van bovenstaande punten herkent, dan ben jij er diep van binnen allang uit. Zo wil je het niet langer. Het moet toch ook anders kunnen?

Ja het kan zeker anders!

Maar dan heb je wel iemand nodig die het vermogen heeft om te begrijpen wat jou écht drijft en die de ambitie heeft om jou dáármee verder te brengen. Kort samengevat: Iemand die jou, met al jouw wensen en verlangens, maar ook jouw angsten en twijfels, als uitgangspunt neemt.

Als jij iemand zoekt die jou leert om jouw hart te volgen, dan nodig ik jou nu van harte uit om de eerste stap te zetten.

Heb jij de moed?

Ja ik heb de moed!

Moed is de bereidheid om bang te zijn en het toch te doen!

Voor professionals die een sterke behoefte hebben aan een echte verandering in hun leven, een verandering die ze diep van binnen écht wensen en die zo sterk voelbaar is, dat ze dit verlangen niet langer willen en/of kunnen onderdrukken, ben ik als coach beschikbaar tijdens dit mooie proces.

Hulpvragen is geen teken van zwakte

Uit eigen ervaring weet ik dat de moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien vind jij diep van binnen wel dat hulp vragen een teken van zwakte is. Tegelijkertijd ben je zelf waarschijnlijk ook een professional die anderen adviseert. Je weet dan dat (juist als professional) hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te (laten) halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Enthousiasme

Jij wilt toch als professional én als mens blijven groeien? Weet dat het mijn passie is om jou daarbij te helpen. Als we samen aan de slag gaan, dan zal je gaan ontdekken waar jij als mens én professional écht enthousiast van wordt, zodat je weer zeker wéét dat jij je energie besteed aan datgene waar jij gelukkig van wordt.

Ik ontmoet je graag

Daarna gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je daarmee ook ‘succesvol’ wordt. Dus als jij de moed hebt om aan de slag te gaan, dan ontmoet ik je graag.

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten?

PLAN DAN NU EEN GRATIS (ONLINE)GESPREK
P.S.: Zie je de planpagina niet, stuur me dan s.v.p. even een berichtje

Weet je het écht zeker dat je geen gratis (online)gesprek wilt inplannen?

Kijk dan in ieder geval nog even hier:

Of

Restart Your Life