De Creatiespiraal

- Marinus Knoope -
Ja, ik wil graag contact opnemen

Workshop over de Creatiespiraal.

Ontdek jouw emotienavigatiesysteem in een workshop gebaseerd op Marinus Knoope’s creatiespiraal. Als gecertificeerd coach leer ik je stappen zetten naar het leven dat je echt verlangt. Marinus Knoope’s gedachtegoed leeft voort.

Emotienavigatie

Ontdek en beheer jouw emoties als leidraad voor persoonlijke groei.

Creatiespiraal Coaching

Leer de stappen van wens naar werkelijkheid voor het gewenste leven.

Gedachtegoed voortgezet

Marinus Knoope’s inspiratie leeft voort in workshops en zijn boeken.

Emotienavigatiesysteem

Emoties vormen ons navigatiesysteem, net als een TomTom in onze auto. Tijdens een (dag)workshop ontdek jij hoe jouw emotienavigatiesysteem werkt en hoe jij jouw eigen emotiecoach kunt zijn.

Het EmotieNavigatieSysteem is afgeleid van de creatiespiraal dat is ontwikkeld door Marinus Knoope. De creatiespiraal is een model dat de natuurlijke weg beschrijft van wens naar werkelijkheid en het geeft inzicht in de stappen die je als mens (bewust of onbewust) zet bij het realiseren van een wens.

Gecertificeerd Coach

Als gecertificeerd creatiecoach / emotiecoach leer ik jou tijdens de workshop hoe de creatiespiraal werkt en krijg je inzicht in de wijze waarop jij de eerste stap kunt zetten om het leven te creëren waar jij diep van binnen écht naar verlangt.

Wil je een workshop bijwonen of voor een groep collega’s hierover een workshop organiseren? Stuur me dan een bericht.

Gedachtegoed Marinus Knoope

Helaas is Marinus Knoope overleden, maar zijn gedachtegoed leeft voort in de mensen die hij heeft geïnspireerd (waaronder ik:-) en in de boeken die hij heeft geschreven. Ben je geïnteresseerd in het gedachtegoed van Marinus Knoope? Dan kun je eenvoudig zijn boek De Creatiespiraal bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken. Veel leesplezier en inspiratie toegewenst.

    De Creatiespiraal van Marinus Knoope

    Ps: Ben je benieuwd naar de kwaliteit van ‘negatieve’ emoties, bestel dan hieronder het 2e boek van Marinus Knoope: “De Ontknooping”

    De ontknooping - Marinus Knoope